Co si vzít na sebe do kryokomory?

Před vstupem do kryokomory je důležité nosit speciální ochranný oděv, který vás bude chránit před extrémně nízkými teplotami. Správný ochranný oděv je klíčový pro minimalizaci rizika omrzlin nebo poškození kůže během procedury celotělové kryoterapie. Následující oblečení je obvykle doporučováno:

  1. Ochranné rukavice: Noste speciální rukavice, které zakrývají ruce a prsty. Tyto rukavice chrání ruce před nízkými teplotami a minimalizují riziko omrzlin na rukou.

  2. Ponožky a obuv: Obuv a ponožky by měly být vyrobeny z izolačních materiálů a poskytovat tepelnou ochranu noh. Tím se minimalizuje riziko omrzlin na chodidlech.

  3. Speciální oděv: Kromě rukavic, ponožek a obuvi vám kryokomora poskytne speciální oděv, který budete nosit během procedury. Tento oděv zahrnuje obvykle kalhoty, tričko nebo mikinu a čepici.

Je důležité nosit jen oděvy, které vám poskytne personál kryokomory, protože jsou vyrobeny z materiálů, které jsou vhodné pro extrémně nízké teploty a zajišťují optimální tepelnou ochranu. Noste pouze tenké oblečení a nepoužívejte žádné kovy nebo šperky, které by mohly reagovat na nízké teploty.

Pamatujte, že správný ochranný oděv je klíčový pro bezpečnost během celotělové kryoterapie, a proto je důležité dodržovat pokyny personálu kryokomory ohledně oblečení a vybavení.

Vyzkoušejte kryoterapii

V našem studiu poskytujeme všechny formy kryoterapie a budeme rádi, když ji vyzkoušíte a pomůže Vám urychlit rekonvalescenci! Můžete dorazit bez objednání.